RED MILES CLUB - Το δικό σου Club!

Ως μέλος του RED MILES Club απολαμβάνεις πολύ περισσότερα από όσα σου προσφέρουν τα συνήθη πρoγράμμματα επιβράβευσης πελατών.

Πλούσια δώρα, ευχάριστες εκπλήξεις και ξεχωριστές υπηρεσίες συνδυάζονται με μοναδικά προνόμια αποκλειστικά για τα μέλη του RED MILES.

Kάθε ταξίδι σου με την Goutos Lines, σου χαρίζει επιπλέον ειδικές εκπτώσεις και κάνει το επόμενο μίλι που θα διανύσεις στο Αιγαίο όχι απλώς το πιο οικονομικό, αλλά και το καλύτερο!

Γίνε τώρα μέλος και εξασφάλισε ότι το επόμενο μίλι σου με την Goutos Lines θα είναι πάντα το καλύτερο!

Μπαίνοντας στην οικογένεια των ταξιδιωτών μας αποκτάς την δική σου κάρτα μέλους και ξεκινάς μαζί μας τα ομορφότερα ταξίδια!

* Η κάρτα μέλους του Red Miles Club έχει απεριόριστη διάρκεια και είναι εντελώς δωρεάν.

The next mile is always the best ❤️

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ

ΔιαδρομήΟικονομική ΘέσηΙ.Χ.
Αυτοκίνητα
< 4,25μ.
Ι.Χ.
Αυτοκίνητα
> 4,25μ.
Moto A’
έως 250cc
Μοτο Β’
άνω 250cc
Λαύριο – Κέα110310400100130
Κέα – Λαύριο110310400100130
Λαύριο – Κύθνο145400460140176
Κύθνο – Λαύριο145400460140176

Όροι και Προϋποθέσεις

Προγράμματος Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES

Γενικοί Όροι

 1. Το RED MILES είναι ένα Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης που προσφέρει η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε., η οποία εδρεύει στα Βριλήσσια Αττικής οδός Κονίτσης αριθ. 43 Τ.Κ. 152-35.
 2. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις περιγράφουν τη σχέση μεταξύ του “Προγράμματος Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES” και των συμμετεχόντων (εφεξής τα “Μέλη”) καθώς και την διαδικασία συμμετοχής, συλλογής και εξαργύρωσης πόντων του προγράμματος. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, αλλάξει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του προγράμματος οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε αυτή την περίπτωση τα Μέλη μπορούν να ενημερώνονται για τις αλλαγές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας www.goutoslines.gr ή www.goutoslines.com .
 3. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο τα φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών. Η ιδιότητα Μέλους δεν ισχύει για νομικά πρόσωπα κάθε μορφής, εταιρείες κάθε είδους, ως και ατομικές επιχειρήσεις.
 4. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες επιβάτες, για κάθε τύπο εισιτηρίου που εκδίδεται είτε ακέραιο, είτε με έκπτωση λόγω ιδιότητας (ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνων, Φοιτητικό κλπ), είτε οχήματος (Ι.Χ. αυτοκινήτου, MOTO) με στόχο την εξαργύρωση τους με δωρεάν εισιτήρια.
 5. Η κάρτα Μέλους είναι αυστηρά προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί ή να εκχωρηθεί από το Μέλος σε οποιονδήποτε τρίτο. Οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί από το Μέλος δεν δύναται να μεταφερθούν σε κάρτα άλλου Μέλους. Η κάρτα δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική. Η χρήση της κάρτας πρέπει πάντα να συνοδεύεται από το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας που το Μέλος οφείλει να επιδεικνύει εφόσον ζητηθεί, σε οποιονδήποτε έλεγχο. Για την ασφάλεια των συναλλαγών των μελών του προγράμματος, σε περίπτωση που η Κάρτα Μέλους βρεθεί να χρησιμοποιείται από άλλο πρόσωπο, θα παρακρατείται από τον εκάστοτε εκπρόσωπο της ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε.
 6. Η κάρτα Μέλους είναι και παραμένει ιδιοκτησία της ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ζητηθεί η επιστροφή της ή να ακυρωθεί αυτόματα εάν αποδειχτεί ότι το Μέλος δεν πληροί ή/και δεν ακολουθεί/ συμμορφώνεται με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Προγράμματος.
 7. Μόνο ένας λογαριασμός Μέλους γίνεται αποδεκτός. Σε περίπτωση ύπαρξης δεύτερου, οι δύο λογαριασμοί θα ενωθούν και οι πόντοι – εφόσον υπάρχουν – θα μεταφερθούν σε ένα μοναδικό λογαριασμό.
 8. Σε περίπτωση που το Μέλος επιθυμεί να διακόψει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, θα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως στην εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση redmiles@goutoslines.com ή μέσο fax 210-8032180 ή ταχυδρομικά προς την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε οδός Κονίτσης αριθ.43 Βριλήσσια Τ.Κ. 152-35. Κατόπιν επεξεργασίας του αιτήματος, ο λογαριασμός και οι πόντοι του θα ακυρώνονται αυτόματα.
 9. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής της κάρτας, το Μέλος πρέπει να ειδοποιήσει άμεσα την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε., εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση redmiles@goutoslines.com , ή μέσω fax 210-8032180 ή ταχυδρομικά προς την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε οδός Κονίτσης αριθ.43 Βριλήσσια Τ.Κ. 152-35 δηλώνοντας την απώλεια της. Στην περίπτωση αυτή η κάρτα ακυρώνεται και εκδίδεται κάρτα με νέο αριθμό στην οποία μεταφέρεται το υπόλοιπο των πόντων.
 10. Σε περίπτωση θανάτου του Μέλους η κάρτα και το σύνολο των πόντων του λογαριασμού ακυρώνονται αυτόματα και δεν μεταβιβάζονται.
 11. Η συλλογή και η εξαργύρωση πόντων γίνεται βάση του Πίνακα Εξαργύρωσης Πόντων.

Εγγραφή

 1. Η εγγραφή του Μέλους στο πρόγραμμα RED MILES πραγματοποιείται με την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας/αίτησης συμμετοχής που θα βρει ο ενδιαφερόμενος στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.goutoslines.gr ή www.goutoslines.com. Σε περίπτωση που γίνει εν πλω πρέπει να τοποθετηθεί στην ειδική θυρίδα με την αντίστοιχη ένδειξη η οποία βρίσκεται στον χώρο υποδοχής του πλοίου. Επίσης, μπορείτε να βρείτε την σχετική αίτηση και στα συνεργαζόμενα με την εταιρεία ταξιδιωτικά γραφεία/ πρακτορεία.
 2. Η εγγραφή στο πρόγραμμα βεβαιώνεται με την ηλεκτρονική αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων καθώς και με την έκδοση του 10ψηφιου αριθμού κάρτας RED MILES.
 3. Η ενεργοποίηση του Μέλους στο σύστημα συλλογής και εξαργύρωσης πόντων πραγματοποιείται κατόπιν αποδοχής της εγκυρότητας των στοιχείων του στο σύστημα. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την αίτηση εγγραφής για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.
 4. Η κάρτα μέλους RED MILES θα σας αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή μέσω e-mail ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση (εντός Ελλάδος) που έχετε υποδείξει στην αίτησή σας, με δικά σας έξοδα. Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει την κάρτα σας σε διάστημα δύο (2) εβδομάδων από την ημέρα συμπλήρωσης και αποστολής της αίτησης, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε την εταιρεία εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση redmiles@goutoslines.com , ή μέσω fax 210-8032180 ή τηλεφωνικώς στο 210-6135422.

Συλλογή Πόντων

 1. Κερδίζετε ένα (1) πόντο για κάθε ένα (1) ευρώ αγορών εισιτηρίων με την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε.
 2. Σε κάθε αγορά εισιτηρίων ο επιβάτης πρέπει να δώσει το 10ψήφο αριθμό Μέλους της κάρτας RED MILES προκειμένου να καταχωρηθούν οι πόντοι που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο ταξίδι.
 3. Στο πρόγραμμα συλλογής και εξαργύρωσης πόντων, οι πόντοι που συγκεντρώνονται από κάθε ταξίδι προστίθενται στο λογαριασμό του Μέλους αυτόματα σε διάστημα 24 ωρών μετά τη διαδικασία ελέγχου επιβίβασης και εφόσον έχει καταγραφεί ορθά ο αριθμός κάρτας Μέλους στην κράτηση.
 4. Ο επιβάτης υποχρεούται να επιδεικνύει την κάρτα RED MILES σε οποιοδήποτε σημείο ελέγχου πριν από κάθε συναλλαγή είτε αφορά συλλογή ή/και εξαργύρωση πόντων.
 5. Εάν ο επιβάτης ταξιδεύει ομαδικά (σε γκρουπ) και το εισιτήριό του αποτελεί μέρος ομαδικής κράτησης οι πόντοι από το συγκεκριμένο εισιτήριο δεν καταχωρούνται και δεν υπολογίζονται στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης της κάρτας RED MILES.
 6. Αγορές εισιτηρίων που πραγματοποιήθηκαν χωρίς την επίδειξη της κάρτας Μέλους δεν αποδίδουν πόντους και δεν καταχωρούνται οι πόντοι εκ των υστέρων.
 7. Το Μέλος πρέπει να φυλάσσει τα αποκόμματα των εισιτηρίων έως ότου οι πόντοι εμφανιστούν στο λογαριασμό του.
 8. Οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί με την κάρτα RED MILES διατηρούνται σε ισχύ έως ότου εξαργυρωθούν.
 9. Ενστάσεις που αφορούν την κίνηση λογαριασμού του Μέλους (συλλογή/ εξαργύρωση πόντων) θα αναφέρονται εγγράφως στην εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση redmiles@goutoslines.com ή μέσω fax 210-8032180 ή ταχυδρομικώς προς την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε οδός Κονίτσης αριθ.43 Βριλήσσια Τ.Κ. 152-35 εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία της συναλλαγής.

Εξαργύρωση Πόντων

 1. Οι πόντοι εξαργυρώνονται μόνο με δωρεάν εισιτήρια, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Οποιαδήποτε εκποίηση – πώληση, ανταλλαγή πόντων κλπ – ή και προσφορών θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη και επιφέρει την λήξη της συμμετοχής του Μέλους στο Πρόγραμμα Συλλογής και Εξαργύρωσης πόντων RED MILES.
 2. Τα Μέλη δικαιούνται να εξαργυρώσουν τους πόντους εφόσον έχουν συμπληρώσει τον καθορισμένο αριθμό πόντων που έχει τεθεί από την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε.
 3. Εφόσον έχουν συμπληρωθεί οι πόντοι που απαιτούνται για την έκδοση δωρεάν εισιτηρίου η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο με την εταιρεία γραφείο ταξιδίων/ πρακτορείο.
 4. Για την πραγματοποίηση κράτησης με εξαργύρωση πόντων, θα πρέπει το Μέλος να επικοινωνήσει με τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία γραφεία ταξιδίων/ πρακτορεία τουλάχιστον εφτά (7) εργάσιμες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης.
 5. Η παροχή δωρεάν εισιτηρίου με εξαργύρωση υπόκειται σε διαθεσιμότητα και αφορά επιβεβαιωμένες θέσεις σε συγκεκριμένη ημερομηνία και δρομολόγιο. Ως επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα υπόκεινται στους όρους και προϋποθέσεις με τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κανονικό ναύλο εκτός του όρου 6 (Γενικοί Όροι Ταξιδιού - Εισιτήρια Ανοικτής Ημερομηνίας – Open-Date). Ως εισιτήρια που εκδίδονται με επιβεβαιωμένες θέσεις δεν εκδίδονται με Ανοικτή Ημερομηνία (Open-Date).
 6. Με την χρήση της εξαργύρωσης πόντων αφαιρούνται οι αντίστοιχοι πόντοι από το λογαριασμό του Μέλους.
 7. Σε περίπτωση που το Μέλος με δωρεάν εισιτήριο εξαργύρωσης δεν ταξιδέψει και δεν προβεί σε καμία ενέργεια ακύρωσης της θέσης του σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων της εταιρείας, τότε το εισιτήριο παύει να ισχύει και το Μέλος χάνει τους πόντους που εξαργύρωσε προκειμένου να το αποκτήσει.
 8. H εξαργύρωση πόντων για δωρεάν εισιτήρια εφαρμόζεται μόνο στους τύπους θέσεων και οχημάτων όπως αυτοί ορίζονται στον παρακάτω πίνακα, οι οποίοι μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
 9. H εξαργύρωση πόντων για δωρεάν εισιτήρια δεν συνδυάζεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλες προσφορές/ εκπτώσεις που ανακοινώνονται από την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε.
 10. Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του δωρεάν εισιτηρίου, το Μέλος θα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως στην εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση redmiles@goutoslines.com ή μέσω fax 210-8032180 ή ταχυδρομικώς προς την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε οδός Κονίτσης αριθ.43 Βριλήσσια, Τ.Κ. 152-35. Δεν επανεκδίδεται δωρεάν εισιτήριο που απωλέσθηκε ή εκλάπη.

Λοιποί Όροι

 1. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, τροποποιήσει, παρατείνει ή να σταματήσει οποτεδήποτε μέρος ή το σύνολο του Προγράμματος Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES, υπό την προϋπόθεση γνωστοποίησης των Μελών.
 2. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. μπορεί να σταματήσει το Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES με άμεση ισχύ, εάν αυτό επιβληθεί από το νόμο.
 3. Σε περίπτωση πτώχευσης, εξαγοράς, συγχώνευσης, λύσης με οποιονδήποτε τρόπο της ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε., ακυρώνεται αυτοδικαίως το πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES και ταυτόχρονα ακυρώνονται οι λογαριασμοί και όλοι οι συγκεντρωμένοι πόντοι των Μελών. Στις ως άνω περιπτώσεις ουδεμία υποχρέωση έχει η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. έναντι των Μελών και τα Μέλη δεν δύναται να εγείρουν οποιαδήποτε αξίωση κατά της ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. .
 4. Η συμβατική ή εξωσυμβατική ευθύνη της ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. έναντι των Μελών του Προγράμματος από ζημιές, απώλειες ή έξοδα που μπορεί να προκύψουν από ενέργειες ή παραλείψεις της ή των προστεθέντων της κατά την λειτουργία του Προγράμματος Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES είναι περιορισμένη και συνίσταται αποκλειστικά και μόνο στην υποχρέωση της ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. να πιστώσει εκ νέου τον Λογαριασμό του Μέλους με τους πόντους που αντιστοιχούν στην συγκεκριμένη προσφορά που αφορά το Μέλος πάντοτε υπό τον όρο ότι το Πρόγραμμα θα παραμένει σε ισχύ κατά το χρόνο της εκ νέου πίστωσης.
 5. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. δεν ευθύνεται για απώλειες, καθυστερήσεις, αποθετικές ή έμμεσες ζημιές.
 6. Τα Μέλη οφείλουν να συμπληρώσουν και να αναγράφουν ορθά τα προσωπικά τους στοιχεία κατά την δημιουργία προφίλ και να ενημερώνουν εγγράφως την εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση redmiles@goutoslines.com ή μέσο fax 210-8032180 ή ταχυδρομικώς προς την ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε οδός Κονίτσης αριθ.43 Βριλήσσια Τ.Κ. 152-35 για οποιαδήποτε αλλαγή των προσωπικών τους στοιχείων. Σε περίπτωση ελλιπών ή λανθασμένων στοιχείων, η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για όποιες συναλλαγές συσχετίζονται με την χρήση της κάρτας RED MILES.
 7. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά των Μελών ή τρίτων προσώπων που θα οφείλονται σε ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις των προσωπικών στοιχείων των Μελών ή στην μη έγγραφη γνωστοποίηση στην ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. για τυχόν αλλαγές των προσωπικών τους στοιχείων.
 8. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή αλλοιώσεις του παρόντος κειμένου και περιεχομένου των Όρων και Προϋποθέσεων του προγράμματος κατά την εκτύπωση των εν λόγω εντύπων ή άλλων σχετικών εντύπων του Προγράμματος Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES ή από πράξεις ή παραλείψεις τρίτων – μη προστεθέντων της που τυχόν έχουν σχέση με το Πρόγραμμα.
 9. Τα Μέλη μπορούν να ενημερώνονται για τους Συνεργάτες του προγράμματος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας www.goutoslines.gr ή www.goutoslines.com . Η διακοπή συνεργασίας, για οποιοδήποτε λόγο συνεπάγεται την άμεση κατάργηση της εκάστοτε προσφοράς / υπηρεσίας, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των Μελών του προγράμματος.
 10. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε φορολογική υποχρέωση τυχόν προκύψει στο Μέλος από πόντους που κέρδισε ή αντάλλαξε για την οποία είναι αποκλειστικά υπόχρεο το Μέλος.
 11. Οι Όροι και Προϋποθέσεις του Προγράμματος και η γενικότερη έννομη σχέση μεταξύ της ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. και των Μελών του Προγράμματος Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση τυχόν διαφορών που θα προκύψουν από τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα και την εφαρμογή αυτού ορίζονται τα Δικαστήρια Αθηνών.
 12. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται για τους σκοπούς του Προγράμματος Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES καταγράφονται σε ασφαλή βάση δεδομένων και διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.
 13. Με την συμπλήρωση και υπογραφή της αίτησης εγγραφής στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης RED MILES (σε περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής με τη συμπλήρωση και αποστολή αυτής μέσω e-mail), ο επιβάτης παρέχει αυτοδίκαια στην ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. τη συναίνεσή του σύμφωνα με το ν. 2472/97 για την χρήση, επεξεργασία και περαιτέρω προώθηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν αποκλειστικά για τον σκοπό του προγράμματος.
 14. Η ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε. δικαιούνται να διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα των μελών στις συνεργαζόμενες εταιρείες – παροχείς προσφορών του προγράμματος για λόγους λειτουργικούς, μηχανογράφησης, στατιστικής ή ακόμα και ιστορικούς.
 15. Οποιαδήποτε χρονική στιγμή τα Μέλη του προγράμματος έχουν το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου 2472/1997 όπως ισχύει. Υποψήφιο Μέλος που δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, οφείλει να μην προχωρήσει στην εγγραφή του στο εν λόγω πρόγραμμα, θεωρούμενης, σε διαφορετική περίπτωση, της υπάρξεως συναινέσεως εκ μέρους του, σύμφωνα με το ν. 2472/1997, στη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων για τους σκοπούς της ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε..
Goutos Lines - Ταξιδεύουμε μαζί!Θες να λαμβάνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας;

Γράψου στο newsletter μας.

Call Now Button