ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11/05/2020

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι από σήμερα 11-05-2020 επιτρέπεται η μετακίνηση στα νησιά εργαζομένων σε επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε ότι από σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου, επιτρέπεται η μετακίνηση προς τα νησιά, και μεταξύ των νησιών, των ιδιοκτητών και των εργαζομένων μόνο σε επιχειρήσεις για τις οποίες έχει ανακοινωθεί η επαναλειτουργία τους από τις 11 Μαΐου.
Οι ανωτέρω μετακινήσεις επιτρέπονται, εφόσον πρόκειται για αυτοαπασχολούμενους με έγγραφη δήλωση των ιδίων και εφόσον πρόκειται για εργαζόμενους με έγγραφη βεβαίωση του εργοδότη.

Στις ανωτέρω δηλώσεις/βεβαιώσεις υποχρεωτικά θα αναφέρονται:
α) Τα στοιχεία του αυτοαπασχολούμενου/ εργαζομένου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΜΚΑ).
β) Ο αριθμός πρωτοκόλλου του πιο πρόσφατου εντύπου που έχει συμπεριληφθεί ο εργαζόμενος και έχει υποβληθεί αυτό στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» (όπως Ε3 πρόσληψης, Ε4 συμπληρωματικός πίνακας ωραρίου, Ε8 υπερωρίες, Ε9 πρόσληψη ορισμένου χρόνου).
γ) Το είδος της επιχείρησης με τον αντίστοιχο ΚΑΔ στον οποίο ανήκει.
δ) Ο ΑΦΜ της επιχείρησης.
ε) Ο τόπος- νησί εργασίας.
Οι εν λόγω δηλώσεις/βεβαιώσεις αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση έκδοσης του εισιτηρίου και επιβίβασης στο πλοίο. Ο επιβάτης υποχρεούται να τις έχει συνεχώς μαζί του για να τις επιδεικνύει σε κάθε έλεγχο.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η εταιρεία μας εφαρμόζει την τήρηση του Εντύπου Προ-Επιβίβασης Εντοπισμού Επιβάτη στα πλαίσια της ελαχιστοποίησης, τον περιορισμό της διασποράς και την διαχείριση σε περίπτωση υπόπτου κρούσματος εν πλω της ασθένειας του νέο στελέχους Κορονοϊού – Covid-19, το οποίο υποχρεωτικά συμπληρώνεται και παραδίδεται στον Αρμόδιο Αξιωματικό Υπηρεσίας μαζί με το εισιτήριο κατά την επιβίβαση. Το έντυπο μπορείτε να προμηθευτείτε από τα πρακτορεία μας ή στο παρακάτω link. Επίσης συνίσταται η χρήση της μάσκας καθ´όλη την διάρκεια του ταξιδίου.

Μπορείτε να τα βρείτε τα δρομολόγιά μας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα κεντρικά μας πρακτορεία ή στα γραφεία της εταιρείας μας στα τηλ. 210-6135422, fax 210-8032180, e-mail: cs@goutoslines.com

By |2020-05-11T10:39:55+00:00May 11th, 2020|Χωρίς κατηγορία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11/05/2020

About the Author:

NΕΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!! Δειτε περισσότερα στη σελίδα ΝΕΑ! 30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε συγκεκριμένα δρομολόγια! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι η επιβίβαση πραγματοποιείται υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες από 18/05/2020 και μέχρι νεοτέρας.